Θέλεις να κυλήσει μέσα σου ένας πραγματικά καλός καφές; Τότε πρέπει να πας στο Omsôm, ένα specialty coffee shop που παίζει με τις εντάσεις του καφέ για μια μοναδική εμπειρία. Φωτεινό περιβάλλον, ευγενικό team και πολύ παρείστικο, με την ονομασία του να προέρχεται από το Βιετνάμ, που χρησιμοποιούν αυτή την λέξη όταν θέλουν να πουν ότι κάτι έχει έντονη γεύση ή άρωμα.

Omso: Μια λέξη βιετναμέζικης προέλευσης που χρησιμοποιείται για να δηλώσει ότι κάτι έχει έντονο άρωμα ή γεύση. Το @omso_m λοιπόν είναι η επόμενη αγαπημένη μας πρόταση στο Περιστέρι.Ένα specialty coffee shop πολύ προσεγμένο που δίνει μεγάλη βάση στη γεύση και στο άρωμα του κάθε καφέ που προσφέρει.

Το Omsôm φιλοξενεί στη γκάμα του ποικιλίες με διαφορετικές γευστικές διαβαθμίσεις και χαρακτηριστικά για κάθε γούστο. Εδώ θα βρεις κόκκους από τη Βραζιλία, που διακρίνονται από ισορροπία και μια πλούσια σοκολατένια γεύση, από Κολομβία, με πιο έντονα στοιχεία και μια περισσότερη οξύτητα στην γεύση, από Αιθιοπία, με τα ανθικά της αρώματα και φρουτένια παλέτ και από Κένυα, με σοκολατένια επίγευση και οξύτητα από lime.

πηγη: https://nitro.gr/life/vges-exo-taste/5-magazia-sto-peristeri-pou-prepei-na-episkeftheis/