Το Omsôm είναι ένα specialty coffee shop που παίζει με τις εντάσεις του καφέ προκαλώντας τη γευστική σου συνήθεια.

Ο καφές Colombia μετά από την επεξεργασία carbonic maceration θυμίζει έντονα χυμό φρούτων με την παπάγια και το μάνγκο να πρωταγωνιστούν στην επίγευση.

Στην ένταση 1, θα βρεις καφέδες ισορροπημένους και γλυκόπιοτους που δεν ξεφεύγουν σε οξύτητα. Η ένταση 2 περιλαμβάνει καφέδες από την Αφρική οι οποίοι χάρη στo omni καβούρδισμά τους μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο για espresso όσο και για καφέ φίλτρου. Κι έπειτα έρχεται η ένταση 3 να δώσει ένα φλυτζάνι υψηλής οξύτητας, με πλούσια αρώματα χάρη στις ειδικές επεξεργασίες που έχουν προηγηθεί.

Εδώ ο καφές Colombia μετά από την επεξεργασία carbonic maceration θυμίζει έντονα χυμό φρούτων με την παπάγια και το μάνγκο να πρωταγωνιστούν στην επίγευση. Αυτόν τον καφέ θα μπορείς να δοκιμάσεις στο Coffee festival στο περίπτερο La Marzocco, το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου, ενώ όλες οι εντάσεις προσφέρονται προς απόλαυση καθημερινά στο Omsôm.

πηγή: https://www.lifo.gr/guide/taste/news/omsom-dokimase-ton-kafe-colombia-sto-periptero-lamarzocco-toy-coffee-festival